torsdag 7 april 2011

Jag svävar som på rosa moln!

Sitter framför min "nya" TV med min underbara amstaff-valp Lady som kom idag. Kan det bli mycket bättre än så?! Allt har gått bra mellan Lady och Nelson hittills. Jag tror ju inte att det kommer att bli problem i framtiden heller. Nelson har ju träffat hundar förr utan problem och Lady är ju bara 9 veckor så hon ska nog vänja sig.

Är galet trött och väntar på att det är läggdags men först ska hunden ha mat en gång till plus en kvällsrunda. Hon är inte så sugen på att gå ut i detta vädret så hon sitter mest på rumpan eller vill bli buren. Sen kan jag inte bestämma mig för om jag ska behålla namnet Lady eller om jag ska döpa om henne. Skrockfull som jag är så kan det ju innebära otur om man döper om sitt djur... Eller har jag bara fått för mig då? Kan mycket väl vara så att det är jag som har fel ännu en gång. Hur som helst så känns livet lite bättre idag och jag ber för att det ska hålla i sig. Nu har jag ju ännu en anledning att kliva upp på morgonen och komma ut och röra på mig. Hoppas också på att det när det är dags går bra att lämna Lady ensam hemma. Är lite rädd att hon ska tugga sönder saker eller förstöra på annat sätt. Men det är väl bara att luta sig tillbaka och låta tiden utvisa det. Jag får helt enkelt ta det när det kommer. Om det kommer.

Nu måste jag försöka varva ner och få något i magen innan det är dags för natten. Det har varit en händelserik dag med stort hopp om framtiden. Mot kylskåpet!

2 kommentarer:

  1. jag e glad för din skull.... en vovve gör gott... dem ger vilkorslös kärlek oavsett hur man ser ut.... dem känner om man har sorg i hjärtat o tröstar en..

    SvaraRadera
  2. Jo visst skulle jag kunna det..
    vi får planera in en dag då!!!

    SvaraRadera