onsdag 23 februari 2011

Jag är tillbaka i bloggvärlden... :D

Nu har jag suttit en bra stund och pillat med designen på min nya blogg. Det var en vän till mig som frågade om jag slutat blogga... Hon fick mig att tänka efter och jag blev plötsligt sugen på att börja igen. Nu är det bra länge sedan sist och jag satte planen i verket på en gång.

Om någon vet hur jag gör för att centrera min bloggrubrik så är jag ytterst tacksam om du skriver hur jag rättar till det. Jag vet att det ser störigt ut men sidan är under uppdatering så det kommer säkert förändas hit och dit nu i början... Hoppas ni kan ha överseende med detta!

Nu sitter jag tok-trött framför TV:n och funderar på att gå och lägga mig tidigt. Imorgon är en ny dag med nya äventyr och andra galna upptåg. Just nu kan vad som helst hända känns det som! Inte bara negativt utan även lite spännande. Det enda jag vet är att jag ska masa mig iväg och skaffa träningskort och busskort. Resten vilar i ödets händer och det är så jag oftast trivs med att ha det. Även jag är föränderlig och sällan den samme under längre perioder.

Funderar lite också på vad jag ska skriva om så kom gärna med tips och förslag på vad du skulle vilja läsa om i min blogg. Jag blir galet glad för en kommentar då och då också så det får du gärna lämna en. Annars vet jag ju inte om någon ens läser och då känns det ju ganska meningslöst...

Nej nu ska jag bara hitta en bloggbesöksräknare och sedan ska jag krypa upp i soffan, gosa med Nelson, äta chips och dricka Pepsi!

Tack för ännu en dag i livet... :)

1 kommentar: